کد خبر : ۷۰۱۶۷۹
۰۷:۱۵

۱۴۰۴/۰۹/۰۵

میثاق نخبگان کنکور ۱۴۰۴ با امام رئوف در حرم مطهر رضوی

میثاق نخبگان کنکور ۱۴۰۴ با امام رئوف در حرم مطهر رضوی
جمعی از نخبگان و افتخار آفرینان کنکور سراسری ۱۴۰۴، در آیین «میثاق با امام رئوف»، با امام رضا (ع)، عهد و پیمان بستند.

به‌گزارش آستان قدس رضوی، حرم مطهر امام رضا (ع) روز سه‌شنبه ۴ آذرماه، میزبان جمعی از افتخارآفرینان علمی کشور بود؛ جوانانی که با درخشش در آزمون سراسری امسال، گام نخست مسیر علم و تلاش را با توکل بر خداوند و توسل به امام مهربانی‌ها، آغاز کرده‌اند.

آیین «میثاق با امام رئوف»، به همت معاونت تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی، رأس ساعت ۱۵ با استقبال رسمی خدام و ورود حاضران به رواق مبارک دارالهدایه، آغاز شد.

صف‌های منظم نخبگان، چهره‌های مبهوت از شکوه حرم و زمزمه‌ها و واگویه‌های آنان با امام رئوف، فضای مراسم را سرشار از احساس بندگی و افتخار کرد.

مجری مراسم با استقبالی گرم و یادآوری مقام علمی امام رضا (ع) به عنوان عالم آل محمد (ص)، مقدم شرکت‌کنندگان را، گرامی داشت.

اندکی بعد، قاری برجسته قرآن کریم با تلاوت آیاتی از سوره‌ی مبارکه آل‌عمران با مضمون علم و استواری در ایمان، حال و هوای رواق را به معنویت ناب مبدل ساخت و دل‌های جوانان نخبه را به یاد خدای دانا، پیوند زد.

در ادامه، حجت‌الاسلام و المسلمین صالحی‌پور به‌عنوان سخنران، با تأکید بر جایگاه والای علم در تمدن اسلامی، گفت: امروز شما جوانان، آینه‌ی آینده‌ی روشن ایران هستید، اما بدانید، علم تنها زمانی رشد می‌کند که با ایمان و اخلاق همراه باشد و این حرم مطهر، بهترین نقطه برای یادگیری همین حقیقت است.

شما آمده‌اید تا میثاق ببندید با امامی که عقل و معرفت را، چراغ راه بشر، دانسته است.

او، افزود: امام رضا (ع) همواره دانش را ابزاری برای خدمت به خلق معرفی کرده‌اند.

هر نخبه باید خود را مسئول در برابر جامعه بداند، نه صرفاً موفقیتی فردی.

در ادامه، مداح اهل بیت (ع) ابراهیم احمدی با اجرای قطعاتی در ستایش امام رضا (ع)، موجی از احساس و اشک را در جمع جوانان برانگیخت؛ صدای مدیحه با نوا‌های «السلام علیک یا علی بن موسی الرضا (ع)» همراه شد و در فضای رواق پیچید، به‌گونه‌ای که بسیاری از حاضران با چشمان اشک‌بار دعا کردند، راه علمشان، به رضایت امامشان ختم شود.

در بخش پایانی، خدام با ادب خاص رضوی، بسته‌های فرهنگی و متبرک آستان قدس رضوی، شامل محصولات معنوی، کتابچه‌های رضوی و یادبود‌هایی از مضجع نورانی امام رضا (ع) را، میان نخبگان، توزیع کردند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها