کد خبر : ۷۰۲۳۸۲
۱۲:۱۶

۱۴۰۴/۰۹/۲۳

فعالیت ۷۰ مشاور و روان‌شناس خادم‌یار در کلینیک مرکز مشاوره باب الهادی (ع) حرم مطهر رضوی

فعالیت ۷۰ مشاور و روان‌شناس خادم‌یار در کلینیک مرکز مشاوره باب الهادی (ع) حرم مطهر رضوی
مسئول کلینیک مشاوره باب الهادی (ع) حرم مطهر رضوی، با اشاره به فعالیت‌های این کلینیک که در ضلع غربی صحن پیامبر اعظم (ص) واقع شده، بیان کرد: در این مرکز، حدود ۷۰ مشاور و روان‌شناس خادم‌یار فعالیت دارند که به‌صورت کاملاً رایگان و در شیفت‌های مختلف، در روز‌های عادی از ساعت ۷ صبح تا ۷ شب‌وروز جمعه از ساعت ۷ تا ۱۲ ظهر، به ارائه خدمات در موضوعات بالینی، خانواده، تربیتی، حقوقی، تحصیلی، شغلی، فردی و گروهی می‌پردازند.

مهری گرامی در گفت‌و‌گو با آستان نیوز، افزود: باتوجه‌به اینکه جلسات مشاوره در کلینیک باب الهادی (ع)، تک جلسه‌ای است، برای هر کد ملی زائر و مجاور، نوبت‌دهی به‌صورت هر شش ماه یک‌بار انجام می‌شود و مراجعین می‌توانند از خدمات کلینیک بهره‌مند شوند. همچنین باتوجه‌به افزایش مراجعین و استقبالی که از مشاوران خادم‌یار داشتند، طرح مشاوره برخط نیز راه‌اندازی شده که همکاران ما در طول روز، در این مرکز حضور دارند و خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی با بیان این مطلب که خدمات کلینیک مشاوره باب الهادی (ع)، صرفاً به آنچه گفته شد ختم نمی‌شود، افزود: دو میز دائمی جهت مشاوره در رواق‌های دارالحجه و حضرت زهرا (س) مستقر هستند که زائران می‌توانند در موضوعات خانواده و مشاوره‌های فردی دیگر به این افراد مراجعه کنند.

مسئولکلینیک مشاوره باب الهادی (ع) عنوان کرد: ما همچنین با ۲۶۶ کانون خادم‌یاری مشاوره و مددکاری در سراسر کشور همکاری داریم. خادم‌یاران مشاور استانی با رزرو روز خود در کلینیک باب الهادی (ع) مستقر شده و متناسب با تخصص خود به ارائه خدمت می‌پردازند. خدمات این خادمین استانی مشابه خدمات مشاوران روزانه در این مرکز است و هیچ تفاوتی بین آنها وجود ندارد.

گرامی با اشاره به نقش ویژه خادم‌یاران مشاور استانی در فرهنگ‌سازی مشاوره در سطح کشور و میان اقشار مختلف جامعه، تصریح کرد: باتوجه‌به اینکه جلسات مشاوره در باب الهادی (ع) به‌صورت تک جلسه‌ای ارائه می‌شود زائران مشهدی در صورت نیاز به ادامه خدمات، به کلینیک‌های دیگر که تحت مرکز جامع مشاوره بنیاد کرامت رضوی هستند مراجعه می‌کنند که این کلینیک‌ها شامل بعثت، غدیر و خیام هستند.

وی افزود:، اما تعداد زیادی از مراجعین ما زائرانی هستند که از شهر‌ها و استان‌های مختلف به مشهد سفر می‌کنند که ممکن است مشکل آنها با یک جلسه برطرف نشود؛ بنابراین باتوجه‌به ۲۶۶ پایگاه موجود در استان‌های مختلف، ما می‌توانیم افراد را به مراکز مربوطه در استان خودشان متصل کنیم تا جلسات مشاوره را ادامه دهند که این موضوع نیز یکی از کرامات امام رضا (ع) است که افراد می‌توانند حتی در استان و شهر خودشان، به‌راحتی به خدمات روان‌شناسی کلینیک باب الهادی (ع) به‌صورت رایگان دسترسی پیدا کنند.

این مشاور بالینی اظهار کرد: ما ارزش زیادی برای مشاوره‌های استانی قائل هستیم. در شهر‌های بزرگ، بحث روان‌شناسی و مشاوره به‌نوعی گسترش‌یافته است و اغلب مردم با کارکرد‌های آن آشنایی دارند، اما در شهر‌های کوچک یا شهرستان‌های محروم ممکن است شرایط تبلیغات برای این موضوع و مشاوران وجود نداشته باشد. از طرفی بستر فرهنگی برای پذیرش مشاوره کمتر فراهم باشد؛ اما کانون‌های خادم‌یاری مشاوره و مددکاری وابسته به مرکز جامع مشاوره که در استان‌ها مستقر شده‌اند، باتوجه‌به جایگاه معنوی امام رضا (ع) که در نگاه زائران وجود دارد و امام را پناه درد‌های خود می‌دانند، مراجعه به این افراد و مراکز را راحت‌تر می‌پذیرند که این موضوع باعث فرهنگ‌سازی امر مشاوره در سطح کشور شده است.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها