کد خبر : ۷۰۵۲۱۳
۱۹:۵۴

۱۴۰۴/۱۲/۱۶
داریوش ارجمند با اشاره به شهادت رهبر انقلاب:

مردم ایران ناامید نیستند و داخل خیابان و در صحنه حضور دارند

مردم ایران ناامید نیستند و داخل خیابان و در صحنه حضور دارند
در روز‌هایی که عطر شهادت، یادآور ایثارگری‌های جاودانه است و ملت ایران، قلب‌هایشان داغدار از دست دادن عزیزانی است که خالصانه جان در راه حفظ آرمان‌ها نهادند؛ از شهادت مظلومانه ۱۶۵ دانش‌آموز شهید مینابی که نمادی از مقاومت و مظلومیت ملت در برابر ستمگران است، تا واقعه تلخ و جانکاه ترور رهبر عزیزمان، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، که ضایعه‌ای عمیق برای ایران و جهان اسلام بود؛ استاد داریوش ارجمند، بازیگر نام‌آشنا و چهره‌ای که صلابت و حماسه در نقش‌آفرینی‌های او موج می‌زند، به گفت‌و‌گو با آستان نیوز پرداخت.

داریوش ارجمند که نقش «مالک اشتر» در سریال «امام علی (ع)» را در کارنامه درخشان خود دارد و همواره با بصیرت و صلابت شناخته شده‌است، در مصاحبه با خبرنگار ما تلاش کرد، ندای مقاومت و هوشیاری را با صدایی رسا به گوش جهانیان برساند.

یقین به بیداری، ناامیدی ممنوع!

استاد ارجمند، در آغاز گفت‌و‌گو با اشاره به کسالت خود، با صدایی که حاکی از دردمندی و در عین حال، اقتدار بود گفت: با وجود مقدار کسالتی که برایم ایجاد شده، اما هر شب تلویزیون را با دقت می‌بینم. کی گفته مردم ناامیدند؟ این حرف‌ها صحت ندارد! مردم داخل خیابان هستند، در صحنه حضور دارند. کدام ناامیدی؟ کسی در ایران ناامید نیست.

میناب، فریاد مظلومیت

در ادامه مصاحبه وی به سمت مصداق‌های جنایت و ستم رژیم منحوس اسرائیل و آمریکا اشاره کرد و در خصوص فاجعه شهادت دانش‌آموزان میناب، با لحنی کوبنده بیان داشت: در خصوص جنایت بزرگی که در میناب اتفاق افتاد، چه پیغامی می‌توانیم به جهان داشته باشیم؟ شما از رژیم کودک‌کش چه انتظاری دارید؟ از ساکنین جزیره اپستین چه توقعی می‌توان داشت.

این پرسش‌های او، وجدان‌های بیدار را به تأمل وامی‌دارد و ماهیت جنایتکارانه دشمنان را آشکار می‌سازد.

گریه برای رهبر شهید

داریوش ارجمند، با اندوهی آشکار، اما با صلابتی ستودنی، به واقعه ترور رهبر عزیزمان اشاره کرد و گفت: ترور رهبرمان، ما را داغدار کرد. برای شهادت آقا، تمام تلاش خود را به کار گرفتند و همه قدرت نظامی خود را آوردند پای کار، تا این مرد بزرگ را شهید کنند. اما حالا شما بعد از این واقعه، تلویزیون را ببینید؛ شلوغی خیابان‌ها را از مردم و ملت داغدار و غیرتمند را ببینید... کی پیروز شده است؟ باز هم ملت ایران!

وی با صدایی حزن انگیز ادامه داد: برای شهادت امام خامنه‌ای، من هم مثل هر ایرانی دیگر، دلتنگم، گریه می‌کنم، و ناراحتم.

اتحاد، آگاهی، و ایستادگی

در ادامه، استاد ارجمند با اطمینان و قاطعیت، پیام خود را به بدخواهان ایران صادر کرد و و سه مرتبه گفت: نمی‌توانند، نمی‌توانند، نمی‌توانند عزیزم! آنهایی که دل بسته‌اند به تجزیه و نابودی ایران، بلند بهشان باید گفت که نمی‌توانند. مردم ایران دیگر به یک آگاهی رسیده‌اند و متحد و پابرجا پای کشورشان هستند.

خیابان‌ها، شاهد بیداری ملت

وی در پایان، بار دیگر با اشاره به حضور پرشور مردم، در خیابان‌ها خطاب به دشمنان گفت: خیابان‌ها را شب‌ها نگاه نمی‌کنید؟ جمعیت حضور مردم را نمی‌بینید؟ این مردم رو‌به‌رو هم هستند یا با هم؟ البته که این پرسش حتی به زبان آوردنش هم خوبیت ندارد؛ اما مشخص است ملت ایران متحد و آگاه، کنار یکدیگر و با هم‌اند.

این پیام، نشانی از همبستگی وصف‌ناپذیر و اراده پولادین ملتی دارد که زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران، برای دفاع از هویت و استقلال خود، یکپارچه ایستاده است.

گفت‌و‌گو- امیرعلی مقدم

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها