کد خبر : ۷۰۵۲۱۷
۲۲:۴۸

۱۴۰۴/۱۲/۱۶
حسین خلجی، مداح اهل‌بیت (ع):

رهبر شهید، مداحی را سنگر مبارزه با استکبار می‌دانستند

رهبر شهید، مداحی را سنگر مبارزه با استکبار می‌دانستند
جامعه مداحان، همواره در خط مقدم دفاع از ارزش‌های انقلاب و آرمان‌های والای امام خمینی (ره) بوده است.این جامعه، با نوای رسای خود، همواره یاد و خاطره شهدا را زنده نگه داشته و با اشعار و روضه‌های خود، شور و شعور انقلابی را در جامعه، تقویت کرده است.

در همین راستا، حسین خلجی، یکی از مداحان اهل‌بیت (ع)، در گفت‌وگویی، به بیان دیدگاه‌های ارزشمند رهبر شهید انقلاب در خصوص جامعه مداحان پرداخته است:

هیئت‌ها باید در میدان باشند

حسین خلجی، مداح، با بیان اینکه حضرت آقا بسیار به جامعه نخبگانی مداحی توجه ویژه‌ای داشتند و مداحی را سنگری برای مبارزه با استکبار می‌دانستند، به ما می‌گوید: هیچ مسئولی در کشور به‌اندازه حضرت آقا نسبت به این موضوع دغدغه نداشتند. ایشان بر روی برگزاری جلسات روضه فاطمیه، بسیار حساس بودند و حتی در دوران کرونا هم به‌تنهایی هم در ماه محرم و هم در ایام فاطمیه، روضه‌ها را برگزار می‌کردند و این نشان‌دهنده این است که تا چه اندازه موضوع اهل‌بیت (ع) برای ایشان دارای اهمیت بوده است.

او، تأکید می‌کند: یکی دیگر از دغدغه‌های ایشان این بود که هیئت‌ها نباید سکولار باشد و باید کف میدان باشید و حرف برای گفتن داشته باشید. خلجی در شرایط کنونی برای حفظ وحدت ملی پیشنهاد می‌کند: باید کف میدان باشیم و اجتماعات مردمی همچنان برقرار باشد، البته اگر مسئولین مملکت این وحدت را با گفتار‌های اشتباهشان، خدشه‌دار نکنند.

او، اضافه می‌کند: بزرگ‌ترین درسی که از رهبر عزیزم گرفتم، استکبار‌ستیزی و آزاده بودنشان بود. استکبار‌ستیزی همیشه مشق اول و آخرشان بود. ایشان می‌گفتند، هیچ‌وقت با یزید بیعت نکنید و باید از امام حسین و کربلا درس بگیرید.

همچنین تأکید می‌کردند، آن چیزی که آمریکا می‌خواهد اسمش مذاکره نیست؛ بلکه معامله و بده‌وبستان است و متأسفانه هیچ‌کسی از این موضوع، درس نگرفت.

گفت‌و‌گو - محدثه رضایی


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها