کد خبر : ۷۰۵۴۵۵
۲۱:۰۴

۱۴۰۴/۱۲/۲۲

جلوه های زیبای همدلی ملت ایران

جلوه های زیبای همدلی ملت ایران
یکی از دانشجویان روانشناسی دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)، در دل‌نوشته‌ای تکان‌دهنده به واکاوی احوالات متناقض و حماسی این روز‌ها پرداخت؛ روایتی عمیق که در آن سوگ و پایداری، خشم و امید، در هم تنیده‌اند تا معنای جدیدی از هم‌بستگی دانشجویی را ترسیم کنند.

به گزارش آستان‌نیوز، در روزگاری که شتاب حوادث، مرز میان زمان را کم‌رنگ کرده است، نجوا‌های مکتوب یک دانشجوی روانشناسی از قلب مشهد مقدس، بازتاب‌دهنده روحی سلحشور و در عین حال عاطفی گشت.

صبا سعادتی در مطلع روایت خود از گم‌گشتگی در زمان می‌گوید: راستش، شب و روزهایم را نمی‌فهمم. چه موقع روز می‌شود و چه موقع شب... فقط می‌دانم سریع و تند و شتاب‌زده می‌گذرد.

این دانشجو با نگاهی تیزبین به تلاقی اندوه و اقتدار در چهره جامعه اشاره کرده و می‌افزاید: در این روزها، غم از چشمانمان سرازیر می‌شود و لب‌هایمان، اما از حماسه می‌خوانند

او با تاکید بر اینکه این دوران، فصلی نو در کتاب قطور مقاومت است، خاطرنشان کرد: عزاداریم، اما به شیوه‌ای متفاوت و حماسه‌ساز.

سعادتی در بخش پایانی و اوج عاطفی این متن، زیباییِ نهفته در رنج‌های آگاهانه را به تصویر کشیده و آورده است: زیباست؛ غمگینیم و شور و هم‌بستگی داریم. تجربه می‌کنیم غم و خشم و شادی و امیدواری را به طور هم‌زمان! زیباست. او در نهایت با پیوندی قدسی میان ایستادگی زمین و نصرت آسمان، کلام خود را با ایمانی راسخ به پایان برد: خداوند، یار و یاور ماست...

این دل‌نوشته که توسط دانشجوی دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) به رشته تحریر درآمده، نمادی از روحیه نسل جوانی است که در تلاطم سخت‌ترین روزها، هم‌چنان چراغ امید و حماسه را در دل‌های خود روشن نگاه داشته است.



گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها