به گزارش آستاننیوز، هم زمان با ایام دهه ولایت به همت بخش شبهه قاره مدیریت زائران غیر ایرانی جشن «من علوی هستم»، در فضایی سرشار از شور و نشاط معنوی، با حضور جمعی از دختران نوجوان اردوزبان و خانوادههای آنها، در رواق غدیر حرم مطهر رضوی، برگزار شد.
این مراسم جشن با اجرای گروه سرود «خورشید هشتم» که آیاتی از کلامالله مجید را با نوایی ملکوتی قرائت کردند، آغاز شد و در ادامه خانم کیایی، کارشناس دینی و سخنران ویژه برنامه بانوان به ایراد سخنرانی پرداخت.
وی با اشاره به آیه ۵۶ سوره ذاریات «وَ مَا خَلَقتُ ٱلجِنَّ وَٱلإِنسَ إِلَّا لِیَعبُدُون»، بیان کرد: براساس این آیه نورانی هدف از خلقت انسان، عبودیت و بندگی خداست.
وی، تصریح کرد: خداوند به منظور قرار گرفتن انسانها در مسیر عبودیت و بندگی، کتاب آسمانی که راهنمای بشریت است را نازل کرده و پیامبران الهی را برای هدایت بشر، فرستاده است.
این بانوی فرهیخته، افزود: آخرین پیامر الهی، حضرت محمد مصطفی (ص) نیز در حجه الوداع و در روز هجدهم ذیالحجه از سوی خدا مامور شدند که امیرالمومنین (ع) و اولاد معصومین (ع) ایشان را به عنوان رهبر و پیشوای امت اسلامی، معرفی کنند.
وی، خاطرنشان کرد: روز عید غدیر، روز ولایت است و ما هر سال در سالروز عید غدیر موظف به بیعت دوباره با امام زمان خود، هستیم.
در ادامه این مراسم گروه سرود «دختران مهرطوبی»، با اجرای پردهخوانی و سرودهای مناسبتی، بخشی از فضائل و ویژگیهای شخصیتی امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) را برای حاضران روایت کردند و اجرای پرنشاط اعضای این گروه، با استقبال و همراهی دختران نوجوان حاضر در مراسم، همراه شد.
گفتنی است؛ برپایی کارگاه رنگآمیزی ویژه کودکان و نوجوانان از دیگر بخشهای این برنامه بود و در این کارگاه کودکان و نوجوانان رضوی آثار متنوعی با موضوعات مرتبط با عید غدیر و فرهنگ ولایت را نقاشی و رنگ آمیزی، کردند.
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز