کد خبر : ۷۱۰۲۲۰
۱۹:۵۷

۱۴۰۵/۰۴/۰۲
معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی عنوان کرد

بازخوانی واقعه عاشورا در آئین مقتل‌خوانی حرم مطهر رضوی

حرم مطهر رضوی
معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی، از برگزاری ویژه‌برنامه مقتل‌خوانی، هم زمان با روز عاشورا در حرم مطهر رضوی، خبر داد.

به گزارش آستان نیوز، حجت‌الاسلام شریعتی‌نژاد با اعلام این خبر گفت: در روز عاشورای حسینی، آئین معنوی و سنتی مقتل‌خوانی با حضور زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی، برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: این مراسم که روز پنج‌شنبه چهارم تیرماه مصادف با روز عاشوراست، با حضور خیل عزاداران حسینی در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی، برپا می‌شود.

حجت‌الاسلام شریعتی‌نژاد، افزود: در این مراسم معنوی آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی و امام‌جمعه مشهد، با استناد به منابع معتبر تاریخی و مقاتل مستند، به روایت وقایع جان‌سوز روز عاشورا و مصائب اهل‌بیت (ع) در این روز خونباروحزن‌انگیز، خواهد پرداخت.

وی اظهار داشت: در این مراسم همچنین امیر عارف، مرثیه‌خوان اهل‌بیت (ع) نیز با مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت سیدالشهدا (ع) و یاران وفادارش، حال‌وهوای سوگ و حزن حسینی را در میان عزاداران دوچندان خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: آئین مقتل‌خوانی از جمله سنت‌های دیرینه عزاداری شیعیان در روز عاشورا به شمار می‌رود که طی آن، رخداد‌های روز دهم محرم و حماسه شهادت حضرت سیدالشهدا (ع) و یاران باوفایش از روی منابع معتبر تاریخی برای عزاداران، بازخوانی می‌شود.



گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها