به گزارش آستاننیوز، این نشست تخصصی با هدف تبیین ابعاد جهانی شعار قرآنی «قوموا لله» و بهرهگیری از ظرفیت اندیشمندان و نخبگان جهان اسلام، به زبان عربی برگزار و میزبان حضور جمعی از مهمانان بینالمللی مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی، بود.
سید محمد رضا موسوی کیا، مدیر رسانه های صوتی و تصویری مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: برنامه «قائد الامة» از شنبه و در آستانه برگزاری مراسم وداع با پیکر مطهر قائد امت اسلام در تهران، به همت شبکه جهانی امام رضا علیه السلام تهیه، تولید و روی آنتن شبکه های اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی قرار گرفته است.
موسوی کیا، با ارائه توضیحات بیشتر درباره محتوای این برنامه خاطرنشان کرد: برنامه در زمان یک ساعته خود، بخش های مختلفی همچون تبیین ابعاد شخصیت دینی، سیاسی و بین المللی قائد شهید با حضور کارشناس سیاسی و معارفی، حماسه سرایی با حضور شاعران، ارتباط مخاطبان با برنامه و مرور و بررسی لحظه به لحظه آیین های وداع در ایران وعراق را در دستور کار خود دارد.
مدیر رسانه های صوتی و تصویری مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی در ادامه یادآور شد: به طور متوسط، دو آیتم موضوعی در این برنامه پیش روی مخاطبان قرار می گیرد که عمدتا شامل رویدادهای حرم مطهر مرتبط با رهبر شهید است.
موسوی کیا با بیان این که تنوع بخش ها، سرعت و ریتم آیتم ها و جذابیت های بصری که در استودیو ایجاد شده است، تا حدود زیادی توانسته نظر مخاطبان عرب زبان خود در اقصی نقاط جهان را جلب نماید. اجرای مسلط برنامه توسط علی السودانی از مجریان توانمند کشور عراق و پخش بدون وقفه این برنامه در شبکه های مذکور، نشان از توجه مخاطبان دارد که از این بابت جا دارد قدردان زحمات همکارانمان در شبکه جهانی امام رضا علیه السلام باشیم.
به گفته وی، برنامه «قائدالامة» تا شنبه 20 تیرماه هر شب از ساعت 22:30 تا 23:30 به وقت ایران، روی آنتن این شبکه ها خواهد بود.
شایان ذکر است، شبکه جهانی امام رضا علیه السلام، بخش رسانه بین المللی مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی است که فعالیت های خود در عرصه رسانه را با تمرکز بر زبان های عربی، اردو و انگلیسی در پلتفرم های بین المللی دنبال می کند.
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز