کد خبر : ۷۱۱۴۱۵
۱۱:۴۵

۱۴۰۵/۰۴/۳۰
با هدف تکریم خادمان اربعین

کاروان «سفیران امام رئوف» به عراق اعزام می‌شوند

کاروان «سفیران امام رئوف» به عراق اعزام می‌شوند
کاروان خدام حرم مطهر رضوی با عنوان «سفیران امام رئوف»، در ششمین سال پیاپی حضور خود در ایام اربعین حسینی، با هدف ترویج فرهنگ رضوی، ابلاغ پیام سلام و ارادت ملت ایران به ملت عراق و تجلیل از زحمات بی‌دریغ موکب‌داران عراقی، عازم کشور عراق می‌شوند.

به گزارش آستان نیوز، سیدعلی بامشکی، مدیر خدمه حرم مطهر رضوی، ضمن اعلام خبر اعزام این کاروان، اظهار کرد: کاروان خدام حرم مطهر رضوی متشکل از خادمان، فراشان، دربانان و کفشداران آستان مقدس حضرت رضا (ع) امسال نیز در یک حرکت معنوی و نمادین، افتخار خادمی زائران اربعین و تکریم میزبانان این حماسه بزرگ را، بر عهده دارند.

وی با تأکید بر اینکه هدف اصلی این کاروان، تکریم موکب‌داران عراقی است که با جان و دل به زائران حضرت اباعبدالله (ع) خدمت می‌کنند، افزود: خدام بارگاه منور رضوی با در دست داشتن هدایای متبرک آستان قدس رضوی، از جمله پرچم متبرک گنبد مطهر و بسته‌های متبرک، به دیدار موکب‌داران می‌روند. این اقدام که با ابلاغ سلام و پیام ارادت مردم ایران به برادران عراقی همراه است، نمادی از همبستگی، برادری و وحدت میان دو ملت ایران و عراق در مسیر پیاده‌روی اربعین است.

مدیر خدمه حرم مطهر رضوی درباره جزئیات این برنامه اجرایی توضیح داد: امسال ۷۰ نفر از خدمه حرم مطهر رضوی در قالب چهار گروه سازماندهی شده‌اند.

این گروه‌ها در چهار مسیر اصلی پیاده‌روی اربعین شامل مسیر‌های «نجف به کربلا»، «حله به کربلا»، «بغداد به کربلا» و «کوفه به کربلا» مستقر خواهند شد.

وی افزود: اعضای این کاروان‌ها با حضور در مواکب مختلف، ضمن عرض خداقوت به خادمان زائران حسینی، با اهدای هدایای معنوی و برگزاری برنامه‌های مختصر فرهنگی، از زحمات شبانه‌روزی آنان در میزبانی از زائران اربعین قدردانی می‌کنند.

بامشکی با اشاره به زمان‌بندی این سفر معنوی بیان کرد: کاروان سفیران امام رئوف بعد از اذن خدمت از حضرت رضا (ع) روز دوم مردادماه مشهد مقدس را به مقصد کشور عراق ترک می‌کند و در بازه زمانی دو هفته‌ای تا حد امکان از مواکب مختلف تجلیل به عمل می‌آید.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها