کد خبر : ۷۱۰۹۹۹
۱۴:۱۵

۱۴۰۵/۰۴/۲۰
بازخوانی خاطرات دیدار با رهبر شهید (رضوان الله تعالی علیه)

دانشجویان دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) خاطرات ماندگار دیدار با رهبر شهید (رحمت الله علیه) را روایت کردند

دانشجویان
هم زمان با ایام وداع و تشییع رهبر شهید، حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدعلی حسینی خامنه‌ای (رحمت الله علیه)، جمعی از دانشجویان دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) با مرور خاطرات حضور در دیدار‌های دانشجویی با معظم‌له، از لحظه‌هایی گفتند که نگاه آنان به علم، آرمان‌خواهی و مسیر زندگی را، عمیق‌تر و ماندگارتر کرده است.

به گزارش آستان‌نیوز، دیدار‌های دانشجویی رهبر شهید (رحمت الله علیه) با دانشگاهیان، همواره فرصتی برای گفت‌و‌گو، شنیدن دغدغه‌های نسل جوان و تبیین مهم‌ترین مسائل علمی، فرهنگی و اجتماعی کشور بود. در همین راستا، شماری از دانشجویان دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) با بازخوانی خاطرات خود از حضور در این دیدارها، از فضای معنوی حسینیه امام خمینی (ره)، توصیه‌های ماندگار رهبر شهید (رحمت الله علیه) و لحظه‌هایی روایت کردند که هنوز پس از گذشت سال‌ها، در ذهن و قلب آنان زنده است.

فضای دانشجویی و لحظه‌ای که هرگز فراموش نمی‌شود

ابوالفضل علیزاده با اشاره به تجربه حضور در دیدار‌های دانشجویی رهبر شهید (رحمت الله علیه) اظهار کرد: هر دو دیداری که توفیق حضور در آن را داشتم، رنگ و بوی دانشجویی و علمی داشت و همین ویژگی، فضای آن را از بسیاری از برنامه‌های دیگر متمایز می‌کرد. از همان مسیری که به سمت بیت رهبر شهید (رحمت الله علیه) حرکت می‌کردیم، حال و هوای متفاوتی جریان داشت؛ حضور هیئات دانشجویی از سراسر کشور و اشتیاق جوانانی که برای دیدار با ولی خود لحظه شماری می‌کردند، فضایی سرشار از معنویت، شور و همدلی ایجاد کرده بود.

وی افزود: دیدار ظهر اربعین، ویژه هیئات دانشجویی سراسر کشور برگزار می‌شد و دانشجویان در حسینیه امام خمینی (ره) گرد هم می‌آمدند تا در کنار رهبر شهید (رحمت الله علیه) برای سیدالشهدا (ع) عزاداری کنند. لحظه‌ای که حضرت آقا وارد حسینیه شدند، برای من یکی از ماندگارترین لحظات زندگی‌ام رقم خورد. حقیقتا نتوانستم احساساتم را کنترل کنم. نورانیت چهره، ابهت، آرامش و وقاری که در وجود ایشان موج می‌زد، چنان تاثیر عمیقی بر من گذاشت که هنوز هم با مرور آن صحنه، همان حس ناب در وجودم زنده می‌شود. آن لحظه برای من تنها یک دیدار نبود، بلکه تجربه‌ای بود که تا همیشه در خاطرم خواهد ماند.

جمله‌َای که مسیر زندگی را یادآوری کرد

عماد کریمانی نیز با مرور خاطره حضور در یکی از دیدار‌های دانشجویی رهبر شهید (رحمت الله علیه) اظهار کرد: توفیق حضور در یکی از دیدار‌های اخیر دانشجویان با حضرت آقا را داشتم، اما در میان همه سخنان ایشان، جمله‌ای بیش از هر چیز در ذهنم ماندگار شد.

وی ادامه داد: رهبر شهید (رحمت الله علیه) فرمودند پول، مقام و قدرت حقیرتر از آن است که هدف زندگی باشد. این جمله نگاه بسیاری از دانشجویان را تحت تاثیر قرار داد و برای من نیز به یکی از مهم‌ترین درس‌های آن دیدار تبدیل شد؛ جمله‌ای که هنوز هم در تصمیم‌ها و نگاه من به زندگی جاری است.

دیداری که مزد سفر اربعین شد

امیررضا باقریان نیز با اشاره به خاطره حضور خود در این دیدار اظهار کرد: تازه از سفر اربعین بازگشته بودم که مسئول هیئت دانشجویی ابناءالزهرا با من تماس گرفت و خبر برگزاری دیدار دانشجویان با رهبر شهید (رحمت الله علیه) را داد. همان لحظه با خودم گفتم این دیدار، مزد و پاداش سفر اربعین است. حضور در کنار رهبر شهید (رحمت الله علیه)، بهترین هدیه‌ای بود که می‌توانستم پس از آن سفر معنوی دریافت کنم.

حسرتی شیرین برای نزدیک شدن به رهبر شهید (رضوان الله تعالی علیه)

محمد رضوی نیز با بیان بخشی از خاطرات خود از این دیدار اظهار کرد: با همراهی دانشگاه توفیق حضور در این برنامه را پیدا کردیم و از همان ابتدا فضای حسینیه سرشار از معنویت، صمیمیت و حال و هوایی وصف ناشدنی بود.

وی افزود: یکی از صحنه‌هایی که هیچ وقت از ذهنم پاک نمی‌شود، مربوط به پایان برنامه بود؛ زمانی که یکی از حاضران پس از قرائت زیارت اربعین به سمت رهبر شهید (رحمت الله علیه) رفت. اطرافیانم مدام می‌گفتند خوش به حالش، کاش ما هم جای او بودیم. همان جا بود که من هم این حس را با تمام وجود درک کردم و با خودم گفتم کاش من هم جای او بودم. حسرتی شیرین که هنوز هم یادآوری آن لحظه در دلم زنده است.

خاطراتی که همچنان الهام‌بخش نسل جوان است

روایت دانشجویان دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) از دیدار با رهبر شهید (رحمت الله علیه)، تنها مرور چند خاطره شخصی نیست؛ بلکه بازتاب پیوند عمیق نسل جوان دانشگاهی با شخصیتی است که همواره بر نقش‌آفرینی دانشجویان، پیشرفت علمی، آرمان خواهی، مسئولیت‌پذیری و حفظ روحیه امید در جامعه تاکید داشت.

امروز، همزمان با ایام وداع با رهبر شهید (رحمت الله علیه)، این خاطرات بیش از گذشته یادآور تاثیر ماندگار آن دیدار‌ها بر ذهن و دل دانشجویانی است که حضور در کنار ایشان را از ارزشمندترین تجربه‌های زندگی خود، می‌دانند.



گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها