کد خبر : ۷۱۱۹۳۵
۱۴:۴۶

۱۴۰۵/۰۵/۱۱

آزادسازی ۴۰ زندانی جرائم غیر عمد با مهر کرامت رضوی

آزادسازی ۴۰ زندانی جرائم غیر عمد با مهر کرامت رضوی
طرح آزادی ۳۹۸ زندانی نیازمند خراسان رضوی با نهایی‌شدن پرونده ۴۰ زندانی آغاز شد؛ در این مرحله، آستان قدس رضوی با تأمین سهم باقی‌مانده بدهی، زمینه آزادی این افراد و بازگشت آنان به خانواده‌هایشان را، فراهم می‌کند.

به گزارش آستان‌نیوز، فاطمه دژبرد، مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی، از نهایی‌شدن فهرست نخست زندانیان مشمول طرح آزادی زندانیان نیازمند استان خبر داد و اظهار کرد: در این مرحله، پرونده ۴۰ زندانی شامل یک زن و ۳۹ مرد پس از بررسی‌های حقوقی و مالی برای طی مراحل پرداخت و آزادی آماده شده است.

وی افزود: از مجموع افراد این فهرست، ۱۶ نفر مربوط به پرونده‌های مالی عمد و ۲۴ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد هستند که به دلیل ناتوانی در پرداخت بدهی، همچنان در زندان به سر می‌برند.

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی بیان کرد: مجموع بدهی این ۴۰ زندانی بیش از ۱۵ میلیارد و ۳۵۴ میلیون تومان است که بخشی از آن با مشارکت ستاد دیه و بخشی نیز از طریق جلب رضایت شاکیان کاهش یافته است.

وی ادامه داد: پس از اعمال کمک ستاد دیه و رضایت‌های اخذشده از شاکیان، سهم باقی‌مانده برای تکمیل فرایند آزادی این زندانیان با حمایت آستان قدس رضوی تأمین خواهد شد تا مراحل قانونی آزادی آنان انجام شود.

دژبرد خاطرنشان کرد: آزادی این گروه، نخستین مرحله از طرح حمایت از ۳۹۸ زندانی نیازمند خراسان رضوی است و بررسی و تکمیل پرونده سایر افراد واجد شرایط نیز با همکاری اداره‌کل زندان‌ها، ستاد دیه و مجموعه‌های حمایتی ادامه دارد.

وی تأکید کرد: بازگشت زندانیان نیازمند به کانون خانواده، علاوه بر حل مشکل شخص زندانی، از گسترش آسیب‌های اقتصادی، عاطفی و اجتماعی در خانواده‌های آنان جلوگیری می‌کند و فرصت بازگشت دوباره این افراد به زندگی عادی را فراهم می‌کند.

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها