کد خبر : ۷۰۰۳۲۱
۱۲:۳۶

۱۴۰۴/۰۷/۱۵
در نشست هم‌اندیشی مدیران دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) و  بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی عنوان شد،

 تأکید بر توسعه «وقف علمی» با محوریت دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع)

 تأکید بر توسعه «وقف علمی» با محوریت دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع)
نشست هم‌اندیشی و تبادل نظر میان مسئولین دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) و مدیریت توسعه وقف و مشارکت‌های اجتماعی بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی برگزار شد.

به گزارش آستان‌نیوز، این نشست با هدف ارزیابی و بررسی ظرفیت‌های بالقوه وقف و مشارکت‌های اجتماعی در راستای پیشبرد اهداف علمی، پژوهشی و فناوری کشور برگزار شد.
بررسی ظرفیت‌های وقف در حوزه علم و فناوری
در این نشست که با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان دو مجموعه برگزار شد، طرفین به بررسی راه‌های هم‌افزایی و بهره‌گیری از منابع موقوفاتی در جهت حمایت از بخش‌های پیشرو علم و فناوری پرداختند.
دکتر ابراهیم دانشی‌فر، سرپرست دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) در این نشست بر لزوم جهت‌دهی هوشمندانه موقوفات جدید و موجود به سمت نیازهای روز جامعه علمی تأکید ورزید و دانشگاه را بهترین بستر برای مدیریت و اجرای پروژه‌های موقوفاتی با خروجی‌های مشخص علمی و کاربردی دانست.
وی تصریح کرد: امروز، وقف تنها محدود به امور خیریه سنتی نیست، بلکه می‌تواند نقش محوری در تأمین مالی تحقیقات کلان، توسعه زیرساخت‌های پیشرفته آزمایشگاهی و پشتیبانی از نخبگان و دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی ایفا نماید. در واقع این همکاری مشترک، به مثابه پیوندی میان میراث معنوی وقف و نیازهای مدرن علمی است.

تدوین راهکارهای نوین برای جذب وقف علمی
مدیر توسعه وقف و مشارکت‌های اجتماعی بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی نیز در این نشست، ضمن استقبال از همکاری فعال با نهادهای علمی، راهکارهای جذب و توسعه وقف علمی را با تمرکز بر نقش‌آفرینی دانشگاه مورد بحث قرار داد.
طراحی مدل‌های نوین وقف، ترویج و تبیین فرهنگ وقف علم و بهره‌گیری و استفاده از ظرفیت‌های علمی و دانشجویی دانشگاه برای شناسایی، مشاوره و اجرای پروژه‌های موقوفاتی در زمینه تحقیق و توسعه از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست هم‌اندیشی بود.
در پایان، طرفین بر لزوم تدوین یک نقشه راه عملیاتی برای استمرار این همکاری‌ها و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های وقف و مشارکت‌های اجتماعی در راستای تحقق منویات تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر خدمت‌رسانی علمی و ارتقاء جایگاه دانشگاه در سطح ملی و بین‌المللی تأکید کردند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
جذب اسناد نویافته مسجد گوهرشاد از دوره قاجار توسط اداره اسناد آستان قدس رضوی کتاب «آن عبد صالح خدا»؛ روایتی از سلوک و عرفان آیت‌الله میرزا جواد آقاتهرانی (ره) منتشر شد نقش بنیاد پژوهش‌های اسلامی در غنای علمی کنگره امامزادگان نیشابور آغاز فصل جدید خدمت‌رسانی فرهنگی به بانوان در کتابخانه مرکزی حرم رضوی بازخوانی حماسه عاشورا در قالبی شاعرانه با عنوان «حسین (ع): زبان دیگر» منتشر شد لزوم معرفی بیشتر ظرفیت‌های فرهنگی آستان قدس رضوی در عرصه بین‌الملل امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی میان بنیاد مسکن و دانشگاه امام رضا (ع) عطر اشک و ارادت در شب‌های فاطمیه؛ جوانان مشهد میزبان دلدادگان بانوی مهربانی‌ها آغاز طرح ویژه فروش آثار بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در هفته کتاب و کتاب‌خوانی درخشش ملی انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه امام رضا (ع) در جشنواره کشوری «راهی شو» نمایشگاه «حکایت آفتاب» حرم رضوی میزبان زائران هندوستان و روسیه شد جمعی از زائران کشور ترکیه برای نخستین‌بار آستان‌بوس حرم مطهر ثامن‌الائمه (ع) شدند برگزاری همایش یاران خراسانی ولایت به همت حوزه مقاومت بسیج و امور ایثارگران آستان قدس رضوی برگزاری آیین سیاه‌پوشی حرم رضوی با حضور مادران و همسران شهدا امضای تفاهم‌نامه همکاری پنج‌ساله بنیاد پژوهش‌های اسلامی و دانشگاه مطالعات خارجی توکیو برگزاری آیین افتتاحیه همایش آموزشی - تربیتی «معراج» با محوریت نماز و مهدویت رونمایی از کتاب «فرزند بی‌نهایت» با موضوع شهید بهشتی در کتابخانه رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها